Στις υπερπολυτελείς, λειτουργικές αίθουσες εκδηλώσεων του Cezaria Events Hall διοργανώνονται και πραγματοποιούνται εκδηλώσεις κάθε είδους και μεγέθους, πάντα με την εγγύηση της κορυφαίας ποιότητας που διασφαλίζουν τα 4* του Συγκροτήματος Cezaria.

κατάλογος

Στο Cezaria ο γάμος έχει προσωπικότητά σας και η  σημαντικότερη στιγμή της ζωής σας θα μείνει αξέχαστη σε όλους.

Η παραμυθένια γαμήλια δεξίωση στο Cezaria αποτελεί ξεχωριστή εμπειρία για κάθε ζευγάρι, ενώ περιλαμβάνει μοναδικές δωρεάν παροχές, όπως μεταφορά με λιμουζίνα, διαμονή στη Red Suite ή στη Gold Suite, άφθονη σαμπάνια και τον ιδιαίτερο στολισμό του νυφικού τραπεζιού.

Αίθουσα Grand Cezaria
Αμφιθεατρική & Επιβλητική

 

Η αίθουσα Grand Cezaria, χωρητικότητας 2.000 ατόμων, μπορεί να φιλοξενήσει με επιτυχία οποιαδήποτε εκδήλωση , χάρη στην άρτια υλοκοτεχνική υποδομή και τον οπτικοακουστικό εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, ενώ διαθέτει εστιατόριο με δυνατότητα άμεσης, ταυτόχρονης εξυπηρέτησης πολλών ατόμων.

 

grand

 

 

 

 

 

 

 

flavia

Αίθουσα Flavia

Πολυτελής & Κομψή

 

Με μοντέρνο σχεδιασμό, άψογη διακόσμηση και καταπληκτική θέα στην πισίνα, η αίθουσα Flavia, χωρητικότητας 450 ατόμων , εγγυάτιαι μοναδικές εκδηλώσεις με την υπογραφή των υψηλών απαιτήσεων που θέτει το Cezaria.

              

 

 

 

rosarium khpos

 

Αίθουσα Rosarium Μοντέρνα & Φωτεινή

 

Η Αίθουσα Rosarium δεσπόζει στον κήπο του Cezaria χάρη στη μοναδική κατασκευή της, που συνδυάζει αρμονικά το ξύλο, το γυαλί και την πέτρα. Με χωρητικότητα 800 ατόμων και δυνατότητα λειτουργίας όλες τις εποχές του έτους, η Rosarium μπορεί να υποδεχτεί έως και 1.500 καλεσμένους όταν συνδεθεί με τον εξωτερικό χώρο του Cezaria.

rosarium

 

Cezaria Business

 

Ανταποκρινόμενες σε κάθε επαγγελματική ανάγκη, οι αίθουσες  Grand Cezaria και Flavia αναδεικνύουν τον λειτουργικό και πολυμορφικό χαρακτήρα τους και προσαρμόζονται στο πιο απαιτητικό συνέδριο ή business εκδήλωση, παρέχοντας οπτικοακουστικό εξοπλισμό αιχμής και άριστες υπηρεσίες εστιατορίου.                       

business
mpouzoukia

    

  

  

Cezaria Live

 Η αίθουσα Grand Cezaria μετατρέπεται σε μουσική σκηνή και η διασκέδαση ζωντανεύει με την συμμετοχή των μεγαλύτερων καλλιτεχνών της ελληνικής μουσικής σκηνής.